Ordonanța: copilul din fântână

Nu mă mai invitați la proteste! Nu vin!

Ordonanța nu este altceva decât un simptom.

Mulți cred că tratând un simptom, „organismul“ se va simți mai bine. E ca și cum ai trata durerile unui bolnav de cancer cu o mână de analgezice. Chiar dacă durerea dispare pe moment, cancerul este în continuare acolo. Netratat. Și ghici ce? Se extinde!

Tratamentele eficiente sunt prescrise la fiecare patru ani. La urne s-au prescris dropsuri mentolate la preț de citostatice.

Ca să dau un exemplu concret: în Bonn secțiile de votare erau goale în decembrie. M-am deplasat 150km ca să votez și am mai luat cu mine încă 4 persoane. Ba chiar am mobilizat familia și cunoștințele aflate în țară să voteze. La momentul respectiv am fost luat la mișto de mulți… culmea ironiei: mulți dintre cei care mă persiflau în decembrie îmi cer să ies acum în stradă. Cât timp a trecut? două luni?

Nu știu ce e mai grav:
– să votezi PSD fiind conștient de numărul foarte mare de penali care candidează?
– să nu mergi la vot fiind conștient ca astfel avantajezi PSD și penalii care candidează?
– să pari surprins atunci când PSD face măgăriile pe care le face? (de 27 ani) Deh, erau șanse mari ca infractorii să își schimbe peste noapte năravul, nu?

Președintele de onoare al PSD este Ion Iliescu! Iliescu… onoare! Sesizezi penibilul? Despre ce vorbim aici?

Când era clar pentru toată lumea că Primul Ministru al României e marioneta unor penali, parcă nu a fost atâta indignare… avea cineva impresia că poate ieși ceva bun din „afacerea” asta?

Acum să ies in stradă, surprins, având impresia că scoatem copilul din fântână cu analgezice?

Copilul e în fântână de vreo 12 ani! dacă nu mai mult…

PS: cum se face, Doamne, că de aproximativ un an apar fel și fel de site-uri cu „știri“ manipulatoare și/sau mincinoase?

Ex: privesc.eu, vocea.biz, criticnational.ro, frip.ro, jurnalista.net, cocoon.ro, ziaristionline.ro

Toate au articolele promovate pe rețelele de socializare de conturi false. Cu fiecare accesare, le băgați bani în buzunare celor care vă manipulează: aproape toate paginile vând reclame 🙂

Pe cai! că se filmează!

1 Comentariu

  • Sorin Roiban Posted 25 octombrie 2017 04:53

    Corect!

Adaugă un comentariu

Adresa Dumneavoastră de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *