Regulamentul concursului „Întreabă-l pe Marius”

Regulamentul concursului „Întreabă-l pe Marius” este simplu: îmi puneți o întrebare utilizând formularul de pe pagina dedicată concursului, iar eu premiez săptămânal cele mai bune 3 (trei) întrebări. Cele mai bune 5 întrebări vor fi publicate într-o secțiune dedicată la finalul fiecărei sesiuni.

Coperțile cărților sunt cel mai probabil protejate prin legea drepturilor de autor. Coperta permite identificarea vizuală a premiului. Imaginea este de rezoluție suficientă pentru identificare și comentariu, dar semnificativ mai mică decât coperta originală. Copiile realizate după ea ar fi de calitate inferioară și nu pot concura cu scopul comercial al imaginii originale. Utilizarea nu concurează cu scopurile imaginii originale, anume posibilitatea creatorului coperții de a o folosi drept copertă pentru alte cărți publicate și distribuite pe piață. Fiind coperta unei cărți, imaginea nu se poate înlocui cu conținut liber; orice altă imagine care arată felul în care a fost ambalată sau prezentată cartea ar fi tot sub incidența drepturilor de autor, și orice versiune care nu se apropie atât de mult de original ar fi inadecvată pentru identificare și comentariu. Întrucât imaginea este coperta unei cărți, respectiv o formă de prezentare și ambalare a unui produs, pentru identificarea produsului și evitarea reprezentării greșite, este necesară întreaga imagine.

Dacă totuși există neclarități în legătură cu drepturile de autor, mă puteți contacta oricând.

Cine poate participa?

La concursurile pe care le organizez pot participa numai persoane fizice.

În ce consă premiile?

Premiile vor fi anunțate pe pagina dedicată concursului. În principiu premiile constă în cărți pe care le cumpar personal din banii mei personali, munciți de mine personal. Nu am încheiat și nu voi încheia niciun contract cu edituri sau autori. Nu promovez niciun autor, nicio librărie și nicio editură.

Pe ce criteriu alegi temele cărților oferite ca premiu?

Cărțile sunt alese de mine => criteriul depinde în mare măsură de starea mea de spirit.

Ce faci cu datele mele de contact?

Informațiile cu caracter personal (cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa și adresa e-mail) pe care alegeți să le dezvăluiți în mod voluntar către www.marius-andrei.ro pentru participarea la concursuri pe site-ul www.marius-andrei.ro:

  • nu vor fi făcute public (excepție: dacă acest lucru ne este solicitat de lege, sau în situații de bună credință dacă o astfel de acțiune este necesară pentru a fi în conformitate cu legislația unui stat (cum ar fi Legea UE a Drepturilor de Autor), sau pentru a răspunde unei curți de judecată, citație sau mandat de percheziție).
  • vor fi folosite numai în procesul de expediere al premiilor și nu veți primi alte materiale (electorale, informative etc.) din partea mea sau a organizației PNȚCD fără permisiunea Dumneavoastră.
  • vor fi șterse după fiecare etapă a concursului.

Puteți găsi mai multe detalii despre Politica de confidențialitate AICI

Trebuie să plătesc taxele poștale?

Nu! Toate costurile sunt preluate de mine (premii, taxe poștale etc.).

Percepeți taxe de participare?

Niciodată!