Întreabă-l pe Marius

Dragi prieteni,

în ultimul timp, numărul mesajelor primite a crescut simțitor. Mă bucur foarte mult că îmi scrieți, citesc fiecare mesaj și încerc să răspund tuturor într-un interval de timp cât mai scurt.

Deoarece multe întrebări se repetă, am decis să lansez o nouă secțiune – Întreabă-l pe Marius – unde în fiecare săptămână voi publica 5 dintre cele mai interesante întrebări și le voi premia pe cele mai bune 3. Premiile constă în pachete de cărți și vor fi expediate prin poștă – toate costurile fiind preluate de mine. Regulamentul de participare il găsiți aici.

Vă mulțumesc pentru toate cuvintele frumoase și vă sunt recunoscător pentru cele mai puțin frumoase, care mă motivează să îmi îmbunătățesc activitatea.

Doar împreună putem produce schimbarea de care avem nevoie și pe care o merităm!

IMPORTANT: Vor fi premiate doar întrebările trimise prin formularul de pe această pagină!

Timpul rămas până la finalul actualei stagiuni a concursului:

2022/06/30 12:00:00
Întreabă-mă !

  Premii

  Premiul I

  „Jurnal din vremuri de război” scrisă de Seniorul Corneliu Coposu şi apărută sub îngrijirea istoricului Marin Pop şi a lui Cristian Fulger. Cartea este disponibilă atât în limba română cât și în limba germană.

  Premiul II

  „Dimensiunea represiunii din România în regimul comunist” – Autor: Nicoleta Ionescu-Gura

  Premiul III

  Dicționarul ofițerilor și angajaților civili ai Direcției Generale a Penitenciarelor” – Autori: Mihai Burcea, Marius Stan, Mihail Bumbes

  Drepturile de autor: coperțile cărților sunt cel mai probabil protejate prin legea drepturilor de autor. Coperta permite identificarea vizuală a premiului. Imaginea este de rezoluție suficientă pentru identificare și comentariu, dar semnificativ mai mică decât coperta originală. Copiile realizate după ea ar fi de calitate inferioară și nu pot concura cu scopul comercial al imaginii originale. Utilizarea nu concurează cu scopurile imaginii originale, anume posibilitatea creatorului coperții de a o folosi drept copertă pentru alte cărți publicate și distribuite pe piață. Fiind coperta unei cărți, imaginea nu se poate înlocui cu conținut liber; orice altă imagine care arată felul în care a fost ambalată sau prezentată cartea ar fi tot sub incidența drepturilor de autor, și orice versiune care nu se apropie atât de mult de original ar fi inadecvată pentru identificare și comentariu. Întrucât imaginea este coperta unei cărți, respectiv o formă de prezentare și ambalare a unui produs, pentru identificarea produsului și evitarea reprezentării greșite, este necesară întreaga imagine.

  Dacă totuși există neclarități în legătură cu drepturile de autor, mă puteți contacta oricând.